Redovni i dotani casovi voznje

Ako planirate da se upisete ili da doodjete do nas obavezno zakazite termin 060-333-2-876

Obuku u vožnji u auto skoli PIRAMIDA obavljaju licencirani dugogodišnji instruktori koji

svoje znanje i iskustvo prenose na kandidate.

Učićete u prijatnoj atmosferi na prijateljski način i na časove ćete dolaziti bez stresa i nervoze.

Moći ćete da puni entuzijazma vozite i naučite puno toga sto niste znali.

Auto šola PIRAMIDA će vam omogućiti da se časovi vožnje izvode često, a neretko i svakodnevno kako bi naučeno znanje bilo temeljno i dugotrajno. Za vrlo kratko vreme ćete od totalnog pocetnika postati kulturni savremeni vozač koji ima obzira prema ostalim ucesnicima u saobraćaju.

Vozićete poznate marke i nove tipove automobila i dobićete potrebno znanje za polaganje vozačkog ispita i samostalno upravljanje automobilom.

Dodatni casovi

Dodatni časovi vožnje (kondiciona voznja) su namenjeni vozačima koji imaju vozačku dozvolu a nisu dugo vozili.

Ako imate vozacku dozvolu a ipak imate straha ili ste svesni da niste potpuno sigurni u upravljanje automobilom najbolje za vas da nas pozovete a nas profesinalni tim strucnjaka poboljsati vase teorijsko i prakticno znanje i za kratko vreme cete biti samostalni bezbedni vozac. Ako zivite na teritoriji Novog Beograda mozete se sa nama dogovoriti  da casovi pocinju ispred vase zgrade ili mesta gde vam odgovara.

Praktican cas voznje traje 45 min a cena je najniza u okruzenju 1500 din.

Najbitnije je da imate volju i zelju da napredujete u vozackom iskustvu a sve ostalo prepustite nasem profesionalnom timu. Na svaki kondicioni cas voznje ste duzni da ponesete vazecu vozacku dozvolu i licnu kartu i da je pokazete.

Sa instruktorom voznje u Auto Skoli Piramida se mozete dogovoriti koje cete segmente voznje uvezbavati i sta bi po vasem misljenju bilo najkorisnije za vas.

Ako niste sigurni  u vase sposobnosti :

PARKIRANJA UPRAVNOG POD PRAVIM UGLOM,KOSOG ILI PARALELNOG IZMEDJU DVA VOZILA,PRETICANJA, UKLJUCIVANJA NA AUTO PUT, BRZE VOZNJE PO AUTO PUTU,PRESTROJAVANJA NA PUTU SA VISE SAOBRACAJNIH TRAKA,VOZNJE PO VELIKIM I BRZIM  RASKRSNICAMA SA VISE SAOBRACAJNIH TRAKA KAO I VOZNJE U KRUZNIM TOKOVIMA GDE JE GUST SAOBRACAJ A IMA I TROLEJBUSKOG I TRAMVAJSKOG SAOBRACAJA

Pozovite nas  i trudicemo se da resimo vase probleme u AUTO SKOLI PIRAMIDA kao sto smo pomogli i mnogim drugim ljudima koji su zajedno sa nama sticali svoja prva saobracajna iskustva.