Teorijska obuka

AKO PLANIRATE DA SE UPISETE ILI DODJETE DO NAS OBAVEZNO ZAKAZITE TERMIN 060-333-2-876

U auto školi PIRAMIDA ćete na teorijskoj nastavi steći osnovno znanje o sabraćaju i saobraćajnim pravilima kao i o svemu što će vam biti potrebno za polaganje teorijskog ispita tj. testova. Puno kadidata ima na pocetku strah od polaganja testova koji se vremenom gubi jer se uz našeg stručnog licenciranog predavača dobija opširno znanje koje je potrebno za sam ispit, a i za buduce snalaženje u saobraćaju i za bezbedno upravljanje automobilom.

ORGANIZACIJA TEORIJSKE OBUKE U VOŽNJI

Celokupna teorijska obuka se obavlja u našoj ucionici u vremenu koje vama i vašim kolegama polaznicima odgovara. Imaćete stalnu komunikaciju sa naćim ljubaznim licenciranim predavačem neposredno na predavanju, a i elektronski  preko Email-a, tako da ćete dobiti odgovore na eventualno sva moguća pitanja.

SAVREMENO I BRZO UČENJE ZA POLAGANJE TESTOVA ZA VOZAČKI ISPIT

Teorijska nastava  vam neće biti naporna i dosadna jer ćete učiti na savremen i zanimljiv način kroz interaktivnu saradnju. Od našeg predavača ćete dobijati i sva moguća obaveštenja i skripte koje će vam biti potrebne za brzo učenje, kako biste uz minimalno zalaganje položili teorijski ispit, a i stekli potrebno znanje za buduće samostalno upravljanje automobilom.

Teorijska obuka opsta pravila

Obaveza kandidata je da na cas teorijske obuke nosi licnu kartu.Ako je nekim slucajem zaboravi ili izgubi izricito je zabranjeno prisustvo na teorijskom casu.

Teoretska obuka se pohadja u prostorijama u ucionici auto škole Piramida na adresi: Bulevar Mihajla Pupina 165A na drugom spratu a tu se takodje i polaze i terijski ispit.

Budući vozači moraće da odslušaju predavanja, nauče propise i polože testove pre nego što krenu sa prakticnim časovima Po novim propisima teorijski deo obuke postaje obavezan, i predvidjeno je najmanje 40 časova (30 časova predavanja i 10 vežbi). Čas traje 45 min. a kandidat u toku dana može imati najviše tri časa, sa pauzama od po 10 minuta izmedju njih