Teorijski ispit

Ako planirate da se upisete ili da doodjete do nas obavezno zakazite termin 060/333.2.876Prijava za teorijski ispit

Kad zavrsite kompletnu teorijsku obuku od 40 casova potrebno je:

1. uplatite troskove ispita od 4500,oo u skoli kod administratora ili na ziro racun skole 200-3221780101018-57

2. uplatite taksu za mup od 792,oo din na ziro racun 840-21849-56 poziv na broj 97 3974232115.

Na delu uplatnice gde pise SVRHA napisite POLAGANJE TEORIJSKOG ISPITA.

Taksa mora biti na ime i prezime osobe koja polaze i adresa iz licne karte.

Administratoru (br.tel. 060/710-72-73) predajete iskljucivo originalni primerak Mup ne dozvoljava nikakve greske na priznanicama za uplatu. Ako ipak pogresite poziv na broj,ime, adresu,ziro racun ili izgubite original primerak taksu morate ponovo uplatiti.

Izbegavajte on-line transakcije jer se one u mupu posebno i dugo proveravaju.

Uplatu izvrsite u posti,banci i drugo Ako taksu ipak uplacujete on-line onda morate doneti original potvrdu iz banke sa pecatom potpisom datumom.

Prvi primerak uplacene priznanice predajete administratoru koji ce priznanicu proveriti i onda je poslati mupu a vi cete naknadno biti obavesteni o datumu polaganja teorijskog ispita.

Najkraci rok od predaje uplatnice administratoru i zavrsetka obuke pa do izlaska na ispit je zakonski 7 dana pod uslovom da ima mesta za taj rok.

Administrator vas obavestava o datumu polaganja minimum 5 dana pre ispita, kad iz MUP-a provere i odobre pristigle prijave

Datumi ispita koje vidite u sistemu su proizvoljnog tipa i ne mozete se osloniti da cete u tim datumima polagati.

POLGANJE TEORIJSKOG ISPITA

Polaganje se obavlja na adresi gde ste pohadjali teorijske casove Na ispit je strogo zabranjeno kasnjenje,koriscenje mobilnog telefona.

Obaveza kandidata je da ima licna kartu morate izgledom biti kao na licnoj karti bez bitnije promene u velicini kose,brade ili lica. Pasos ili neki drugi dokument nije dozvoljen Ako se izgubi licna karta morate imati kod sebe uverenje iz mup-a.

Za vreme ispita kandidat mora biti pristojno obucen,bez kratkih pantalona,kratkih suknji,velikih dekoltea,majci na bratele,papuca,uvredljivih natpisa.

Položen test važi 18 meseci i u tom vremenu se mora položiti prakticni ispit.